welkom@wel-zijn.eu • +31 (0)20 69 29 699 •
  Caecilia van der Drift • paramedisch natuurgeneeskundig therapeutwerkt volgens de vijf natuurgerichte principes
   
 


FAQ

Waarom zou ik me laten testen door middel van een BEST-test?
Een BEST-behandeling brengt de algehele gezondheid in beeld. U wordt actief betrokken bij het in stand houden van de gezondheid van uw lichaam.

Hoe verschilt deze behandeling van reguliere medische consulten?
Conventionele geneeskunde is buitengewoon effectief bij acute aandoeningen, het diagnosticeren en het voorschrijven van medicijnen die symptomen kunnen onderdrukken.
Een BEST-behandeling geeft een totaalbeeld met resultaten, die bij andere testen verborgen blijven.
Het is een hulp voor ieder die zijn/haar gezondheid op een hoog peil wil houden en voor diegenen met chronische aandoeningen die niet reageren op andere behandelingen.

Geneest een BEST-behandeling ziektes?
Het belangrijkste doel bij deze behandeling is het evalueren en rebalanceren van de energiestroom in het lichaam. Wanneer uw lichaam in een gezonde conditie verkeert kan het veel gemakkelijker met ziekte omgaan waardoor het sneller geneest. Deze methode is niet bedoeld voor medische diagnose of als vervanging voor medische ingrepen. Hiervoor moet u uw huisarts raadplegen.

Waarin verschilt een BEST- allergietest van een conventionele test?
Tijdens een BEST-behandeling kunnen in 30 minuten ongeveer 120 items pijnloos worden getest op allergie/intolerantie. De uitslag kan een arts/diëtist informatie verschaffen voor een adequate behandeling.

Fotografie: Caecilia van der Drift