welkom@wel-zijn.eu • +31 (0)20 69 29 699 •
  Caecilia van der Drift • paramedisch natuurgeneeskundig therapeutwerkt volgens de vijf natuurgerichte principes
   
 


Ervaringen

 

Ik ervaar Asyra als een prettige methode om te achterhalen wat je kunt verbeteren om gezonder te leven. De methode biedt tevens gesprekstof om jezelf beter te leren kennen. Caecilia weet op een fijne manier precies de juiste vragen te stellen en je met haar brede kennis te verrijken. Asyra heeft mij o.a. erg geholpen mijn hormonen weer in balans te brengen en hierdoor heb ik weer een regelmatige menstruatiecyclus.

— Vrouw, 31 jaar, Amsterdam.

 

Ik ging op zoek naar een manier om weer harmonie te ervaren tussen mijn lijf, mijn gedachten en emoties. Ik was deze harmonie ergens tijdens de route van mijn leven uit het oog verloren. Ik voelde een constante spanning in mijn lijf, alsof er vlinders in een glazen pot tegen het glas aan de vrijheid in wilde vliegen, maar dit niet konden. Mijn voornamelijk negatieve gedachten herhaalde zich steeds meer en ik werd steeds depressiever. Ik wilde de controle behouden en tegelijkertijd vervreemde ik steeds meer van mezelf en raakte controle kwijt. Ik had het idee dat allerlei gedeeltes van mij aan het improviseren waren en geen idee hadden in welke emoties de ander verkeerde en al helemaal niet konden samenwerken. Ik werd steeds labieler, verdrietiger en ontzettend moe.
Door de behandeling bij Ceacilia merkte ik dat ik steeds meer zonder die veroordelende ogen naar mezelf begon te kijken. Hierdoor werd het mogelijk om de werkelijke persoon waar te nemen en daar weer contact mee te maken. Vanuit deze heldere staat van zijn kan ik dichter bij mezelf blijven.
Doordat ik dichter bij mezelf kan blijven en tegelijkertijd onveroordelend observeer en ervaar, zie ik weer uitdagingen in plaats van overwinningen.
Ik voel meer rust in mijn lijf, mijn gedachten zijn tot rust gekomen en hierdoor weet ik beter wat ik nodig heb. Ik zie niet alleen maar problemen en gevaar meer in een zee van ansgt en onrust. Ik heb meerr overzicht en het zonnetje schittert over de oceaan van mogelijkheden.

— Jescha, psychiatrische verpleegkundige, 30 jaar

 

Ik liep echt als een wrak naar binnen; Ik ben mezelf weer aan het terug vinden en voel me weer vrij en blij vol energie en met een lichaam dat weer bij me past. Ik ben doorverwezen door een goede vriendin die veel baat heeft gehad bij deze therapie.
Ik zat al een jaar of 2 niet meer lekker in m'n vel na een zeer stressvolle periode en veel penicillinekuren, wat resulteerde in steeds terug kerende schimmelinfecties, rusteloos, lusteloos, slapeloos, spierpijn uit het niets. De energie was op.
Ik had doorlopend pijn in m'n maag en kreeg zelfs last van opkomend zuur en sliep slecht.
Na 4 maanden strikt aan m'n dieet te houden en met de goede middelen die per keer werden doorgemeten, ben ik eigelijk van alles af, m'n maag is helemaal goed, m'n teennagel groeit weer aan, m'n energie is weer terug en ik voel me stabiel en gelukkig.
De candida is totaal verdwenen en m'n stoelgang is nog nooit zo goed geweest. Hier heb ik al problemen mee sinds m'n kindertijd...
Wat ik heel bijzonder vind is dat ook je innerlijke gemoedtoestand wordt meegenomen in de behandeling en zo kan genezen.
Ook hierbij kreeg ik druppels en speciale preparaten die merkbaar resultaat hebben en vrij snel ook.
Het is fijn om samen te werken met Caecillia die ruim de tijd neemt en zeer kundig is om samen tot een goed plan te komen.
Dank je wel x

— Linda van Lier, ondernemer (v), 45 jaar

 

Wat een opluchting om te merken dat er een omslag is gekomen in het exeem aan mijn handen! Nadat weliswaar mijn geduld even op de proef werd gesteld, is er nu een heel duidelijke verbetering ingetreden, terwijl ik hier al jaren mee rondliep en geen enkele zalf van de huisarts er ook maar iets aan kon veranderen!
Een wereld van verschil! Als deze ontwikkeling zich doorzet is mijn huid binnen afzienbare tijd weer helemaal in orde!
Dank voor je zorg, Marina

— Marina, beeldhouwer (v), 60 jaar

 

Op een feestje kwam ik toevallig Caecilia tegen. We raakten aan de praat; haar heldere kijk op dingen en haar integriteit vielen meteen op. Nieuwsgierig checkte ik de volgende dag haar website. Héé, dacht ik meteen, wat zij doet kan best wel eens goed helpen bij mijn darmproblemen waar ik al tijden mee rondloop!
En dat deed het! Mijn ontlasting, al jarenlang dun (heel vaak zelfs diarree-achtig) en èrg vies ruikend, veranderde binnen een paar weken in keurige, welriekende drollen. Ik kijk met plezier nog eens in de pot voor ik doorspoel. Maar ook mijn vreetbuien (alsof ik constant moest aanvullen wat ik veel te snel uitpoepte) verdwenen opeens als sneeuw voor de zon. Mijn eetpatroon heeft zich enorm gewijzigd, ik eet nu rustig, voel wanneer ik genoeg heb gehad, en loop niet meer de hele dag naar eten te zoeken. Als prettig gevolg daarvan ben ik intussen ook een kilo of 4 afgevallen.
Ook op emotioneel gebied lijken er dingen te veranderen. De laatste weken valt me op dat ik veel sneller inslaap (al een paar weken niet meer na een uur draaien naar een inslaaptabletje gegrepen!), goed doorslaap en dus ook fit wakker word. Ik pieker minder. En heb duidelijk meer energie.
Caecilia, dankjewel!

— Sanne Vos, gastouder, 50 jaar

 

"Deskundig. Breed geschoold. Zeer veel kennis aanwezig. Caecilia heeft mij in nog geen twee maanden tijd van hardnekkige klachten af weten te helpen. Dankjewel!"

arm maart 2011 maart 2011 arm mei 2011 mei 2011

— man, 51 jaar

 

Toen ik voor de eerste keer bij de praktijk Wel-Zijn kwam was ik er slecht aan toe: al jaren had ik last van huidirratatie, waardoor ik veel stoffen niet meer kon dragen. ’s Nachts werd ik wakker door nare jeuk die over mijn hele lichaam voorkwam. Niezen deed ik ook, de hele dag door, mijn ogen traanden en ik had last van vocht dat uit mijn neus liep. Toen ik uiteindelijk voedselallergie kreeg zonk de moed me in de schoenen.
Mijn dokter had me al vier jaar met zalf voor mijn huid en anti-hystamine naar huis gestuurd en ik was zelf naar een homeopaat gegaan om daar verlichting te vinden. Helaas, wel wat, maar niet zoveel.
Met de methode die Caecilia gebruikt las ze precies af wat er in mijn lichaam aan de gang was en met een dieet, homeopathische medicijnen en stof tot nadenken ging ik aan de slag.
Na twee weken waren al een aantal van de symptomen dusdanig verlicht dat ik zeker wist dat we op de juiste weg waren. Na twee maanden kon ik al veel meer voedsel opnemen. Caecilia leerde me steeds beter naar mijn lichaam te luisteren en zo te handelen. Nu na drie maanden ben ik een ander mens geworden: de kwaliteit van mijn slaap is enorm verbeterd, waardoor ik beter functioneer, mijn algemene conditie is met sprongen vooruit. Ik kan weer een groot aantal voedingsmiddelen opnemen, ook eten dat eerder niet ging. Niezen,tranende ogen en lopende neus zijn vrijwel verdwenen. Waar ik eerder nog passief en teneer geslagen was begin ik steeds meer initiatieven te ontplooien om weer dingen te ondernemen. Ik ben er nog niet helemaal: ik denk dat een uiterst gevoelig gestel, een al niet meer zo jonge leeftijd en het feit dat de kwaal al zo lang zijn gang kon gaan ervoor zorgt dat mijn herstel wat tijd kost. Maar elke dag beleef ik dat ik weer deel neem aan een actief, gezond bestaan. En dat is een groot geschenk.

— Marleen, archiefmedewerkster, 51 jaar

 

December 2010 was een maand dat het helemaal niet goed ging met mijn gezondheid, fysiek en emotioneel. Lijnen deed ik wel, maar afvallen ging niet. ik had last van suiker, hoge bloeddruk, pijnlijke spieren, benauwd en moe, ontzettend moe. Het was zelfs zo dat ik bij een hartspecialist terecht kwam. Na verschillende onderzoeken en een stress echo van mijn hart gehad te hebben was er niks met mijn hart. In februari 2011 heb ik (na een tip) Caecilia gebeld voor een afspraak en daar kon ik op 14 maart terecht. Na de eerste behandeling merkte ik al resultaat, ik ging bij haar de deur uit als of er een enorme last van mijn schouders was gevallen. De eerste 3 weken mocht ik niet veel eten, en als ondersteuning kreeg ik druppels die ik 2 x daags moest nemen. Ik heb een hele zware bronchitis aanval gehad en ben heel ziek geweest. De 5 weken daarna mocht ik al iets meer eten, maar nog niet alles. Die eerste weken waren toch wel zwaar want ik mocht geen koolhydraten eten en dat was nou net mijn favoriete eetgewoontes. Ik heb het vol gehouden!!
De volgende behandelingen volgde en ik ga met grote sprongen vooruit. Elke keer worden er diepere problemen behandeld. Ik slaap weer beter (voorheen elk uur wakker) nu slaap ik soms wel 4 uur achter elkaar. Ik ben al 10 kilo afgevallen, voel me fitter, energieker, droom heel veel, maar dat is een verwerking en is alleen maar goed. Ik heb nu 4 behandelingen gehad en ben weer heel blij met mezelf. Ik ben zelfs aan het afbouwen met de hoge bloeddruk pillen en als het zo door gaat kan er ook een suikerpil af. Na een bloedprikje voor de suiker blijkt dat die waardes ook omlaag gaan. Ik ben emotioneel sterker geworden. Kortom ik voel me lekker in mijn vel zitten, fysiek en emotioneel.

— Wilma, facilitair medewerker bij een verzekeringsbedrijf, 54 jaar

 

Gedurende mijn reis in het buitenland ben ik helaas ziek geworden. Terug in Nederland ben ik bij veel artsen geweest in verschillende ziekenhuizen. Ik was erg teleurgesteld in de reguliere gezondheidszorg; ik voelde me niet serieus genomen en kreeg vooral veel medicatie. Ik wilde er alles aan doen om weer gezond te worden en hoorde van de praktijk Wel-Zijn van Caecilia. De eerste keer wist ik absoluut niet wat ik moest verwachten. Ik heb overzicht van mijn meridianen en een persoonlijk afgesteld dieet gekregen van Caecilia. Met volle overtuiging ben ik begonnen aan mijn dieet. Ik zag er behoorlijk tegenop, maar merkte snel dat ik er plezier in kreeg. Ik werd bewuster van mijn eetpatroon en levensstijl. Het belangrijkste dat ik geleerd heb, is dat alles wat je 'naar binnen stopt' een uitwerking naar buiten heeft. Mijn lichaam herstelde en mijn gemoedstoestand veranderde. Ik voelde mij gereinigd van binnen en dat was te zien van buiten. De bewustwording heeft verandering gebracht in mijn leven. Na een lange periode werd mijn lichaam weer een vriend in plaats van een vijand.
Heel veel dank daarvoor, Caecilia.

— Annika van der Boom, 20 jaar, student Pedagogiek

 

- Met de BEST methode wordt op een heldere en inzichtelijke manier gemeten welke voeding goed is voor je lijf en welke niet.
- Van een aantal specifieke voedingsmiddelen weet je eigenlijk al, dat je lichaam deze niet goed kan hebben en nu wordt dat ook aangetoond.
- Door deze methode heb ik praktisch geen last meer van Migraine.
- Ik ben gezonder, puurder en lekkerder gaan eten.
- Caecilia is een prettig, helder en enthousiast mens en BEST therapeut!

— Astrid, Psycholoog

 

Ongeveer 4 jaar geleden begon ik met de zoektocht naar de oorzaak van mijn enorme waslijst van klachten (zoals: hevige buikpijn, pijn in botten en gewrichten, haar en wimperuitval, broze nagels, onrustige huid, onverklaarbare gewichtstoename, geen energie, voetschimmel en nog veel meer). Ik heb me laten onderzoeken door specialisten, internisten; mijn bloed herhaaldelijk laten testen op voedsel allergieen, schildklier-, lever- en nierafwijkingen, maar er is nooit iets noemingswaardigs gevonden. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar alternatieven zoals chinese kruiden, ostheopatische therapie, acupunctuur etc. Alles wat ik probeerde hielp weinig of niets. Uiteindelijk ben ik via een orthomoleculair arts bij Caecilia terecht gekomen. Terwijl er voorheen nooit wat gevonden werd bij alle lab onderzoeken, kwam er bij het onderzoek van Caecilia van alles naar voren zoals darmschimmels en voedselallergieen. Geen wonder dus dat ik zoveel buikpijn had! Bijna al mijn organen waren uit balans. Gek genoeg voelde ik geen paniek, maar opluchting: eindelijk een bevestiging van alle klachten die ik had! Ik ben inmiddels 6 maanden bezig en heb me in de laatste 5 jaar nog nooit zo goed gevoeld! De voetschimmel is inmiddels verdwenen, ook de pijn in mijn botten en gewrichten voel ik niet meer, ik heb veel minder buikpijn, ik heb een betere huid en haarconditie, meer energie en ben door dit alles natuurlijk een stuk blijer! ;-) Ik kom van ver en ben er nog niet, maar deze methode staat met kop en schouders bovenaan alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik raad het iedereen aan, het werkt echt!

—Ginger, 27 jaar, sportdocente (groepslessen en personal trainer)

 

Fotografie: Caecilia van der Drift